Medlemsinformation 2022-23

Medlemsavgiften är: från 2022-2023

300 kr per familj

200 kr per vuxen (över 20 år)

100 kr per barn/ungdom (till och med 20 år)

Avgiften betalas till Bankgiro via Swish eller kontant:

Swish: 123 680 40 66 (ange ditt personnummer i meddelandefältet)

Bankgiro: 614-1915 (ange ditt personnummer i meddelandefältet)

Kontant: Brunflo IF:s Kansli, Nygatan 4 i Brunflo

Skicka också ett e-postmeddelande till BIF:s kansli, This is a mailto link med följande uppgifter:

-  Namn

-  Fullständigt personnummer

-  Mobil, telefonnummer (för eventuella SMS utskick)

-  E-postadress. (för eventuella E-post utskick)

-  Vilken idrott ni är aktiva inom (Friidrott, Bordtennis, Skidor, Cykel och/eller Orientering).

Om du löser familjemedlemskap, ange uppgifter för samtliga medlemmar i familjen.

För att delta i idrottstävlingar behöver du normalt vara medlem i en idrottsförening. För aktiva är det också viktigt att medlemsavgiften betalas för att försäkringar ska gälla! Andra förmåner du har som medlem är att du kan köpa våra klubbkläder till halva inköpspriset och att föreningen betalar alla anmälningsavgifter till mästerskapstävlingar för alla medlemmar och för ungdomar upp till junioråldern betalar vi avgiften för alla tävlingar.

Stöd gärna föreningen genom att hela familjen är medlem även om endast en person är aktiv.

För mer information om föreningen och vad som är på gång, håll koll på vår hemsida www.brunfloif.se eller Facebook: facebook.com/brunfloif

Det är viktigt att medlemsavgiften betalas för att försäkringar ska gälla!

Brunflo IF, styrelsen

Uppdaterad: 12 APR 2018 09:58 Skribent: Tommy Ericsson