Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Cykel 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Cykel 2020


Brunflo IF från Martin  Björnwall

Hej BBP-vänner!
Vilken säsongsstart vi haft! Trots kasst väder så har det varit klart fler cyklister än tidigare vårar och det känns superkul. Speciellt så har många fler yngre hittat till parken och kört så det ryker!
Jag upplever verkligen att alla som besöker BrunfloBikePark är fantastiska ambassadörer för cykling och för schysst kamratskap och precis så ska vi ha det!
Därför vill jag bara upplysa om att det på några lokala nätforum (och i verkliga livet) förs en bitvis ganska hätsk debatt om hur vi cyklister ibland tyvärr inte tar så mycket hänsyn till andra ute i naturen. I BBP har det inte varit några som helst problem kring detta och så ska det fortsätta vara.
Vill därför poängtera att vi alla måste komma ihåg att det rör sig många olika människor nere i BBP (löpare, ryttare, äldre mfl) och att vi alltid måste visa hänsyn, bromsa i tid, byta några vänliga ord osv.
Många undrar också hur man kan stötta BBP och det enklaste man kan göra är att bli medlem i Brunflo IF. Det är inget krav då BBP är öppen för alla, alltid...men en förutsättning för parkens framtid är att Brunflo IF finns kvar och då behövs det medlemmar. Så surfa in på Brunflo IFs hemsida så finns nog alla info där. Det är inget dyrt medlemsskap.
Ha nu en fortsatt fin vår så ses vi i en skön kurva nere i bikeparken!

Med vänlig hälsning, Martin o Robban

 

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Brunflo IF
Nygatan 4
83432 Brunflo

Besöksadress:
Nygatan 4
83432 Brunflo

Kontakt:
Tel: 063778977
Fax: 063778978
E-post: kansliet@brunfloif.s...

Se all info