SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Brunflo Idrottsförening
Cykel

Välkommen till Brunflo IF Cykel

Brunflo IF Cykel bedriver sin verksamhet framförallt i Bikeparken nere vid elljusspåret i Brunflo. Där finns det flera olika linjer och svårighetsgrader att välja mellan, både i skog och över kullar. 

NU är det dags igen, MAGIC MONDAYS!
2023-06-02 14:05
Från måndag 29/5 så drar vi igång våra Magic Mondays i bikeparken igen!
 
Ungefär mellan 18.00-20.30-isch så samlas alla som vill för att cykla, snacka, ha kul och peppa varandra. Ingen organiserad träning eller krav utan bara en skön kväll i veckan då vi kanske blir lite extra många så att vi har lite extra kul…typ.
 
Kan vara ett bra tillfälle om du är ny som utförsscyklist att hitta polare och kanske få några råd (om man vill alltså) av nån som är mer erfaren.
Även om alla cykling i parken är gratis och öppen för alla alltid så vill vi gärna att ni är medlemmar i Brunflo IF följ länken: MEDLEMSKAP BRUNFLO IF.
Föreningen står bakom Bikeparken och våra sessions. Medlemskap kostar från 100:- och är en viktigt intäkt för att vi ska kunna fortsätta ha vår fina BikePark i kanonskick och utveckla den ännu mer!
 
Under Magic Mondays är ni som medlemmar försäkrade genom föreningen.
 
Varmt välkomna önskar Martin, Robert och Brunflo IF
Cykelsessions sommaren 2023
2023-04-27 08:20

Brunflo IF Cykel kör öppna sessions på måndagar kl 1830 till solen går ner, så kallade Magic Mondays. Under dessa sessions finns det personer från Brunflo IF på plats men det är eget ansvar som gäller vid deltagande. Det är gratis och frivilligt att vara med på dessa sessions. Men det är en fördel att vara medlem i Brunflo IF eftersom man då är försäkrad om olyckan skulle vara framme. Vi återkommer här på hemsidan och på Facebook "Brunflo Bikepark" när snön försvunnit och träningarna kommer igång. 

 

Under v26 kommer vi också att delta i kommunens cykelfestival, då kommer vi köra en Magic monday XL och en Wicked wednesday

 

Har ni frågor och funderingar kring cykelsektionen, skicka ett mail till kansliet@brunfloif.se

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Hem, 29/05 09:57 
Hem, 27/04 09:27 
Hem, 26/04 14:49 
Hem, 27/03 14:54 
Hem, 30/12 11:26 
 
Våra sponsorer